Scurt istoric »          
 
 Forum


Intreaba Expertul - In legislatie

Subiect propus de admuser la 20/06/07 05:27:19

Aici puteti pune intrebari de natura juridica legate de subiectul "boli cardiace congenitale"


Mesaje

Autor Mesaj
admuser
25/07/07 13:15:55
In perioada 1.07-1.10-2007 raspunde la intrebari d-nul avocat Dorin Marsan.
alina22tm
07/08/07 08:09:02
buna ziua sunt medic rezident medicina de familie si m-ar interesa care boli cardiace sunt incluse in dosarul de handicap si care ar beneficia de gratuitati la retete si alte facilitati ale acestor bolnavi
nichifor
22/10/07 22:01:54
Sunt student operat la 4 luni de malformatie congenitala si ulterior purtator de proteza endovasculara, va rog sa-mi spuneti care sunt drepturile acestei categorii si cum pot intra in posesia lor.
Va multumesc
admuser
19/02/08 18:24:31
Draga Nichifor,
Sfatul nostru este sa te prezinti cu toate documentele (din copilarie pana acum) la comisia teritoriala pentru persoane cu handicap pentru a fi evaluat de medicii de acolo.
admuser
19/02/08 18:25:50
alina22tm,
afectiunile sunt enumerate in lista criteriilor nou aparute, iar lista medicamentelor gratuite este disponibila la medicii de familie.
Maria-Magdalena
09/03/08 16:58:24
Buna ziua,
Ma numesc Popa Maria-Magdalena,am 27 de ani,m-am nascut cu o malformatie congenitala la inima diagnosticata ca CAVC-forma incompleta,DSA tip ostium primum,cleft de valva mitrala.Anevrism de sept interventricular.Am fost operata in 1996 de Prof Dr Candea la Sp Fundeni, in prezent ma simt bine, insa au mai aparut cateva complicatii,o comunicare intre atriu si aorta(din cate am inteles eu,survenita in urma primei operatii).Mi s-a recomandat o noua operatie la o clinica particulara din Italia,insa m-am decis sa mai astept o perioada deoarece imi doresc din tot sufletul un copil.As dori sa va intreb ce trebuie sa fac si ce acte imi trebuiesc pentru a-mi face dosar de handicap(nu am fost de acord cu el dupa operatie, eram prea mica si nu concepeam sa mi se zica handicapata).Unde trebuie depus dosarul cu actele? Eu locuiesc in Bucuresti dar am buletin pe jud Gorj si viza de flotant in Buc.
Va multumesc anticipat!
admuser
16/03/08 17:13:19
Cred ca ai primit informatiile utile pe celalalt topic. Mult succes!
Laura
04/03/19 18:45:09
buna ziua imi puteti spune daca bicuspidia aortica protezata mecanic disectie de aorta toracica operata insuficienta cardiaca clasaI se incadreaza in grad de handicap si daca se poate si ce grad ce coduri de boala sunt si tipul de handicap Multumesc
ioana-claudia
04/08/08 23:05:59
Buna ziua!Ma numesc Urucu Ioana Claudia am 21 de ani si de cateva luni am fost diagnosticata cu o malformatie congenitale,COARCTATIE AORTICA cu HTA,la Sp. Fundeni,urmeaza sa ma operez luna viitoare,insa vreau sa stiu daca ma incadrez la pensia de handicap si cam ce ar trebui sa fac,daca am vreo gratuitate...Multumesc anticipat!
lilianacheran
29/10/18 16:22:02
Buna ziua,

Pe data de 11 sept.2018 am suferit un infract miocardic acut si am fost transportata cu elicopterul la Fundeni la inst.CC Iliescu unde mi s-a montat stent pe artera coronara.
Pe biletul de iesire din spital am urmatorul diagnostic :
-INFARCT MIOCARDIC ACUT CU SUPRANIVELARE DE SEGMENT ST ANTERIOR CLASA KILLIP LA 7 ORE DE LA DEBUT.
-ANGIOPLASTIE PER PRIMAM CU STENT FARMACOLOGIC ACTIV LA NIVELUL ADA (11.09.2018)
-DISFUNCTIE SISTOLICA MODERAT-SEVERA DE VS(FEVS 35%)
-HIPERTENSIUNE ARTERIALA ESENTIALA GRAD III GRUP RISC ADITIONAL FOARTE INALT
-DISPLIDEMIE
-DIABET ZAHARAT TIP II IN TRATAMENT CU ANTIDIABETICE ORALE

Aceste a fost disgnosticul la iesirea din spital la care se agauga faptul ca inca din perioada spitalizarii mi s-a administrat insulina, iar in prezent am diabet insulinodependent.

De asemenea, pe data de 24.10.2018 cand am fost la Fundeni pentru consult mi s-a stabilit si "anevrism 20% US.

Va rog sa-mi spuneti daca am pot depune dosar de handicap si in ce grad ma incadrez.

Va multumesc
dragomirmariadenisa@yahoo.com
26/07/17 21:04:38
Buna seara.Am fost diagnosticata in 2016 cu Hipertensiune arteriala pulmonara NYHA II si Insuficienta cardiaca dreapta confirmata prin Cateterism la "Clinica Monza".Sunt trecuta in Program pt a primiii gratis acest tratament la Institutul "Marius Nasta" problema este ca au ramas acum fara un medicament REvatio 20 mg si sunt nevoita sa il cumpar dar chestia este ca nu inteleg cum pentru unii pacienti au gratis(stiu fiindca tin legatura cu alta persoana cu aceasi boala si a primit gratis) iar eu sunt nevoita sa il platesc.Imi da impresia ca da dupa cum considera ei si chiar nu este normal fiindca sunt tanara am o fetita de crescut si este greu si cu banii fiindca eu am o mica pensie.Nici macar nu zic pentru ce perioada voi fi nevoita sa cumpar.Si nu inteleg cum mai primesc si alte transfere de pacienti daca ei nu au tratament pentru noi care suntem deja in program si de aici imi da impresia ca primesc tratament gratis doar anumite persoane si restul sunt nevoiti sa cumpere.Cum pot afla daca chiar au acest tratament incontinuare?ca eu am vorbit cu doctorul meu pe 24 Iulie si mi-a facut programare pentru August dar mi-a zis ca va fi nevoie sa cumpar tratamentul ca ei nu mai au in stoc desi alta persoana a primit gratis.Cu respect!
Rotaru Valeria
28/05/17 05:46:48
Buna ziua ma Numesc Rotaru Valeria am 57 de ani si sunt diagnosticata cu boala mitrala stenoza mitrala medie,insuficienta mitrala gradul 3,fibrilatie atriala paroxistica cu alura ventriculara rapida,hipertensiune arteriala esentiala gradul 3 risc cardio vascular foarte inalt,obezitate tip abdominal gradul 2.as dori sa stiu daca am dreptul la un ajutor de handicap.si unde pot face actele pentru ajutor...va multumesc si astept raspuns...
alinaOK
06/01/09 14:26:34
buna ziua. ma numesc burciu alina, am 28 de ani si la varsta de 7 ani am suferit o interventie chirugicala pentru corectia tetralogiei Fallot. interventia a fost realizata de domnul doctor Dan Fagarasanu, la spitalul Fundeni. am gasit din intamplare acest site, cautand niste informatii pentru o lucrare de licenta. acu sunt medic si pot sa spun ca operatia care am suferit-o in copilarie nu a fost niciodata un handicap pentru mine si nici pentru cei din jur, de aceea nu sunt obisnuita sa profit de pe urma ei. am totusi o intrebare legata de locul de munca. este posibil ca sa ma ajute oarecum faptul ca am fost operata pentru aprobarea dosarului pentru practica asistata la un spital in care exista rezidenti, si care conform prevederilor date de minister nu poate primi stagiari? am depus dosarul cu acte doveditoare pe data de 2 decembrie 2008 si inca nu am primit nici un fel de raspuns. am sunat si la asp-ul din judetul meu si la minister si nu pot sa obtin nici un fel de informatii. mi s-a spus ca teoretic dureaza maxim 15 zile si de atunci a trecut o luna. exista in legislatie ceva care sa fie in favoarea mea fara sa fiu considerata handicapata si inapta pentru munca in spital? este foarte stresanta situatia in care ma aflu acum. va multumesc
mihai
01/03/09 10:01:47
sunt un protezat valvular (valva mitrala mecanica), fibrilatie atriala permanenta, insuficienta cardiaca cronica (clasa II NIHA), hipertensiune esentiala grad I risc inalt, angina pectorala (stabila), diabet zaharat tip 2, hiperlipoproteinemie tip II A. Am 58 ani si sunt de curand somer. Doresc sa stiu daca am anumite drepturi cum ar fi diminuari de plata, tratament in statiuni balneare, alte drepturi. Multumesc.
VLAD
05/04/09 21:51:33
Mihai,
Daca tot nu mai ai serviciu, sfatul meu este sa te pensionezi de urgenta.In modul acesta ai cel putin asigurare medicala. Si pentru noi aceasta este necesara ca aerul.
In paralel mergi la secretariatul teritorial pentru handicap si ia-ti certificat de handicap.
Astfel poti beneficia de scutire impozit pe cladire si teren, scutire la transportul urban, 6 calatorii cu trenul/an, iar ca pensionar si persoana cu handicap,in acelas timp, reducere 100% la bilet tratament intr-o statiune balneara recomndata de medic.
Cam acesta este sfatul pe care pot sa ti-l dau. Daca mai ai nevoie de date suplimentare, scrie pe mail protcard@gmail.com si am sa-ti raspund.
Cu prietenie
Vlad
coooorine
25/05/16 08:08:34
Caut orice ajutor!!!! Va rog!! Fratele meu Andrei (25) ani este in stare grava! Fost consumator de heroima si etno-botanice. In timpul in care a consumat substantele respective s-a imbolnavit de Hepatita C,apoi de virusul HIV, pe parcurs au aparut si alte complicatii. Problema principala este endocardita. Aceasta a fost tratata de nenumarate ori cu antibiotice ,tratament intrerupt din cauza probleme psihice(DUBLA PERSONALITATE+DEFICIENTA MENTALA) si a drogurilor. In momentul de fata este internat in spitalul Matei Bals,nu poate respira fara oxigen,nici nu se poate ridica din pat. Starea acestuia de sanatate s-a inrautatit pe zi ce a trecut. La inceput nu s-a gasit nici un Dr. Care sa-l opereze fiindca era narcoman si diagnosticului (HIV) era o piedica.Intr-un final am gasit,printr-o cunostinta un Domn Dr. , asta in urma cu 5 zile. Domnul fiind de la spitalul militar. Fratele meu a fost dus la consult cu salvarea apoi dansi au facut o comisie in care s-a decis ca fratele meu Andrei nu poate fi operat,pt ca,corpul acestuia nu ar rezista pe masa de operarie. Dna. Dr care-l are ca pacient sustine ca fratele meu ar mai avea la dispozitie o saptamana de viata.coooorine@yahoo.com
Dorin Florea
21/04/09 11:54:07
Sunt protezat aortic. Pot primi certificat de handicapat deci si drepturile aferente?

gaurelu
28/05/09 19:47:40
Buna! Am 38 de ani si tocmai am fost descoperit acum recent cu o malformatie congenitala (bicuspidie aortica, insuficienta aortica de gradul II - III) va rog sa-mi spuneti daca prin lege am dreptul la certificat de handecapat si ce grad? mentionez ca am o vechime in munca de 19 ani. multumesc!

ralukiss
17/06/09 23:02:01
buna tuturor!
bine ati venit pe forumul acesta.
dupa cum am mai spus, din experienta noastra, a celor ce avem deja certificat de handicap, trebuie intocmit un dosar care sa contina dovezi medicale. cesta trebuie sa contina o iesire din spital, un referat de la medicul de specialitate, un referat de la medicul de famile, copie dupa c.i., adeverinta de elev/student/salariat si o ancheta sociala de la primarie sau de la protectia copilului, pentru minori. cu acest dosar se merge la comisia de expertiza medicala in bucuresti, sau zone de care apartineti, de obicei resedinta de judet, daca nu sunteti in bucuresti. vi se va face programare, si in comisie se va decide gradul si drepturile care le veti avea in functie de grad. fiecare boala are un cod, nu stiu sa va spun criteriile. conteaza de asemenea ceea ce este scris in ancheta sociala. cat de mare este dependenta de familie, in caz ca aveti nevoie de insotitor, cum s a facut reinsertia sociala si profesionala, care este starea geneala a bolnavului. certificatul se reevalueaza odata pe an.

deaconescu gheorghe
19/08/09 11:26:55
mi sa pus o valva mitrala mecanica in ce grad de handicap ma incadrez
ralukiss
07/09/09 17:13:59
buna gheorghe!
dupa cum am mai spus incadrarea in grad o hotaraste comisia de expertiza medicala de care apartii in functie de anlizele prezentate la dosar si de gradul de infirmitate functionala dat de boala consemnat in ancheta sociala.
actele necesare pentru comisie sunt:
- copie B.I.;
- trimitere de la medicul de familie;
- referat de la medicul de specialitate;
- toate actele medicale detinute: rezultate analize, bilet de iesire din spital;
- ancheta sociala de la primaria de care apartii;

romica
29/09/09 15:32:55
buna
din nastere am fost diagnosticat cu stenoza aorta si bicuspidie aorta, am fost protezat cu o proteza mecanica
sunt incadrat in grad de handicap accentuat
care ar fi conditiile de pensionare ?
daniela37
18/10/09 09:27:48
In urma cu 3 luni am fost diagnosticata cu hipertensiune pulmonara primitiva, boala rara, grava, aflata la granita dintre cardiologie si pneumologie.Am dreptul la certificat de handicap?
sonia hurjui
21/10/09 18:35:12
Am un prieten care a suferit o operatie pe cord si acum are o valva mitrala. Am depus dosarul la comisia pentru handicapati si a primit respins. As dori sa stiu daca se incadreaza pentru pensia de handicapat si unde gasesc legea pensiilor de handicap

mariana
27/10/09 21:56:39
Pt.D-na Mocanu--
Ce insemna pret de referinta la medicamentele gratuita,ca ce am pa reteta platesc destul cu toate ca scrie clar 100% compensat? Care este remeiul legal ca la farmacii nu mi se spune.
Daca e posibila explicatia mao pe intelesul celor care nu sunt de specialitate.
onutu.georgescu
09/03/16 12:29:22
Caut ordinul ministrului transporturilor, prin care unui sofer profesionist caruia i-a fost ridicat permisul de conducere i se poate schimba incadrarea in mecanic - categoria de baza. Modificarea a fost inscrisa in cartea sa de munca fara a fi trecut temeiul legal, iar Casa de pensii nu ii calculeaza pensia, pana nu aduce EL informatia privind temeiul legal.
Va multumesc!
ddanutro
03/11/09 22:11:28
Sunt diagnosticat cu Tetralogie Fallot congenitala operata in 1979.In aceasta situatie pot beneficia de prevederile legale referitoare la persoanele cu handicap? Daca da, ce formalitati trebuiesc indeplinite?
andreea
19/12/09 19:53:53
buna seara tuturor!Andreea ma numesc,am 37 ani,diagnosticata cu stenoza pulmonara.Daniela,multumesc pt raspuns;gradientul in artera pumonara la cateterismul efectuat la fundeni este 10.sanatate multa!
ionut
01/02/10 14:44:44
Buna ziua ma numensc Popescu Ionut si as avea si eu nevoie de un raspuns...acum 2 luni am facut 5 bypass coronarian si as dori sa stiu daca mai am voi sa practic meseria de sofer profesionist pe care o practic de 30 de ani.. multumesc !!
dooina
29/05/10 15:54:47
Buna sunt DOINA si sunt operata pe cord din anul 2006 mi s-a pus o valva mecanica si totodata o proteza tubulara din poliester inlocuind aorta ascendenta.Sunt pensionara iar pana acum am beneficiat si de pensie de handicap gradul 2 accentuat,In urma evaluarii comisiei m-au trecut la gradul 3 mediu.As dori sa stiu daca fac contestatie revin la gradul 2 accentuat
doina
30/08/10 16:03:22
buna ziua,
asi dori sa stiu daca poliartrita reumatoida este considerata handicap,pentru ca asi vrea sa fac dosarul pentru indemnizatie de handicap.;am aceasta boala cam de 15 qani si m-am pensionat anticipat anul trecut.Care sint pasii de urmat ,ce dosar trebuie sa intocmesc si daca am dreptul la insotitor
Va multumesc
COMANECI IREN
03/11/10 14:22:05
buna ziua,

Mama mea in varsta de 73 ani a fost operata in vara pe cord si are proteza valvulara aortica. As dori sa stiu daca poate beneficia de pensie de handicapat.
Va multumesc

solcan ioan
09/11/10 18:14:37
buna ziua,
ma numesc solcan ioan sunt operat de coarctatie de aorta la istitutul cc iliescu din bucuresti pe 3 martie 2010, mai am si alte boli asociative cum ar fi: bicuspidie aortica, insuficienta cardiaca de gradul 2, hipertensiune arteriala tot de gradul 2,as vrea sa stiu daca beneficiez de indemnizatie de handicap, dak mai pot sa lucrez in paralel si cate ore pe zi deoarece in prezent sunt angajat normal. Daca da ce ar trebui sa fac pt a beneficia de aceasta indemnizatie. multumesc!!!
simandanilie_AR
08/12/10 20:02:42
buna seara,sant diagnosticat clinic:CMD INCIPIENTA.STIMULARE CARDIACA TIP DDD.BAV GRD III.HTA.DZ TIP II OBEZ.HEPATOSTEOZA.As dori sa stiu daca pot beneficia de pensie de handicapat,va multumesc.
aurel ureche
30/04/11 20:14:11
buna ziua, mama mea a fost diacnosticata cu stenoza mitrala si aorta. Beneficiaza de indemnizatie de handicap de grad 2. doctorul i-a zis ca interventia chirurgicala o costa in jur de 8000 de euro, va intreb daca este normal sa plateasca banii astia in coditiile in care are certificat de handicap ?

nica adina
23/08/11 20:49:02
sunt adina sunt operata a doua oara pe cord deschis ultima valva mecanica .Pana anul acesta deci patru anii la rand am avut gradul doi accentuat insa anul acesta am fost icadrata la mediu trei .De ce si cum sa aflu daca nu a fost o eroare?

vlad
13/10/11 17:59:51
Alexia,
Fa de urgenta un control INR, apoi ia legatura cu medicul tau.
luciana
10/01/12 21:25:00
ady
imi doresc sa vorbesc cu tine pe mes asa cum mi-ai propus,da-mi te rog adresa ta de mail sa te pot contacta.
multumesc
baciudorina
13/01/12 19:24:30
Buna sunt DOINA ptr ADINA si eu sunt operata pe cord 2 ani la rind am avut gr.2 accentuat dar apoi mi s-a dat gr.3 mentionez ca am proteza mecanica am facut contestatie dar dupa 6 luni a venit rezultatul negativ codul de boala nu se mai incadreza in gr 2 ci in gr 3.si m-am resemnat astea sunt legile in ROMANIA
marian38
16/01/12 16:07:57
Buna ziua,sunt operat de 6 luni de valvula aortica si artera aortica ascendenta si doresc sa stiu daca beneficiez de pensie.Mentionez ca am 11 ani lucrati in tara,dintre care 5 pe cartea de munca si 8 ani in strainatate cu contract.Va multumesc!
baciudorina
10/02/12 12:34:58
draga marian si eu sunt operata de valva aortica de 5 ani si sunt pensionara eu stiu ca te poti pensiona daca ai minim 6/7 ani de vechime poti sa iti faci dosar de pensionare
marian38
11/02/12 22:39:35
Multumesc pentru raspuns Dorina,problema este ca eu am lucrati 5 ani cu carte de munca si 6 conventie civila.Acum eu lucrez in Spania ca macelar si sunt in concediu medical.Astept de aici sa obtin drepturile ce mi se cuvin si sa ma retrag in tara.Nu stiu daca in tara pot obtine o pensie.Eu nu mai pot lucra si doresc sa aflu daca pot lua o mica pensie pe anii lucrati.Va doresc multa sanatate!
baciudorina
20/02/12 15:44:43
Draga marian38 eu sunt op. in ITALIA de valva mecanica iar cu iesirea din spital am venit in ROMANIA am traduso si legalizato la noi apoi am depus dosarul de pen.Eu cred ca daca vii cu acte care fac dovada ca ai lucrat in regula cred ca poti sa te pensionezi.Daca vii in tara poti sa faci si dosar de handicap si ai o pensie si de acolo in functie de grad si poti lua med. compensate sau chiar gratuite.Iti doresc multa multa sanatate dorina
daniela12
23/02/12 18:43:33
Buna seara tuturor. Ma bucur ca am gasit acest site unde pot comunica cu voi. Ma numesc Dana si sunt in Italia. aici la varsta de 45 de ani anul trecut dupa ani de suferinza au descoperit medicii ca am o malformatie congenitala. defect de sept interatrial si a trebuit sa ma operez urgent deoarece facuse deja doua ischemii cerebrale in 2009 si 2010. as vrea sa va intreb daca eu in Romania adica eu locuiesc in Bucuresti ma pot pensiona pe caz de boala dupa 23 de ani de munca in Romania. aici in Italia am facut cerere de invaliditate civila deoarece sunt mai multe boli. spuneti-mi daca stiti cum ma pot inscrie si eu sau daca exista asociazie sau fundatie pentru bolnavii de boli congenitale la inima. astept raspunsul vostru . Va multumesc. o seara buna.

claudiastoica
13/03/12 17:38:48
Buna ziua, sunt mama unei fetite de 1 an si 4 luni, diagnosticata cu DSA de la 6 luni. In urma controalelor medicale periodice am aflat ca este foarte posibil sa fie necesara implantarea unei umbrelute. Va rog sa-mi spuneti daca aceasta umbreluta poaate fi decontata prin sistemul de asigurari de sanatate din Romania. Va multumesc si sanatate tuturor!
mitica
14/03/12 19:48:20
Buna seara,trebuiesa sa fac o operatie de schimbare de valva, de la spital mi s-aspus ca adeverinta de salariat trebuie vizata de casa de asigurari .De acolo mi-au spus ca trebuie sa am ultimi 5 ani lucrati.Eu am doar 3 ani lucrati fara intrerupere si nu au vizat adeverinta.Stie cineva daca se poate plati din urma.Va multumesc.
petre
27/10/12 14:29:13
buna ziua ma numesc petre, in 2008 am fost operat pe cord si mi s-a schimbat valva aorta,
momentan lucrez in campul muncii avand o vechime de 38 ani, si gradul doi de handicap accentuat.ma intereseaza si pe mine daca as putea sa ma pensionez de drept, sau de boala.va multumesc.
mariana
02/12/12 17:22:48
Vad ca "expertul in lege" nu a raspuns pana acum.Imi permit sa va dau (din experienta mea) binenteles citind atenta legea pensiilor 263/ 10, ce se prevede in cazul celor cu handicap cu grad accentuat si permanent(art,58) se pot pensiona la limita de varsta daca aveti cel putin 2/3 din vechimea necesara pt.varsta dvs. La Casa de pensii vi se spune precis dar atentie la "permanent" sa scrie pe certificat.
onasis1961
08/12/12 18:29:19
Bună ziua!Mă numesc Tase!Am o spondilită anchilozantă depistată în 1984,HTA din2001 şi diabet zaharat tip II din 2008!Acum 2 săptămâni am făcut un infarct inferior şi după coronarografie mi sa indicat să pun de urgenţă
2 stenturi la Timisoara!Cele 2 stenturi au costat 4500 euro.Neavând acesti bani am luat cu împrumut,dar am amanetat casa.Ce pot sa fac să recuperez aceşti bani?La ce instituţii să ma adresez?Ce pot să mai spun că am certificat de handicap gradul II accentuat,Cu ce mă poate ajuta?
alina1234
09/07/14 14:29:46
buna ziua! tatal meu este cardiac cu inima marita de volum are fibrilatie permamenta si insuficienta respiratorie. Intrebarea mea este daca casa de asigurari ii deconteaza concentratorul de oxigen? Doctorul care il supravegheaza a zis ca s-a dat o lege prin care cardiacilor nu le mai este decontat oxigenul. va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs.
lumi
06/08/14 19:21:24
buna sunt de curand aici ma numesc lumi si sufar de insuficienta triscupidiana gradul 4 mi sa spus k trebuie sa ma operez mie frica va rog sa mi spuneti cum emai bn sa fac si ce riscuri am multum
Simosim
07/08/14 12:51:13
Buna ziua! Am nevoie de ajutorul vostru. Mama mea are nevoie de implantarea a 2 stenturi, ce doctori imi recomandati? In privat deoarece la stat am inteles k e vb de o lista interminabila si nu vreau sa risc cu asta. Multumesc
Adriann
13/08/14 14:16:31
Buna Lumi si Simo. Sfatul meu este sa mergeti la un consult la doctorul DAN DELEANU, care pe departe este cel mai bun pe domeniul de cardio. Mereu am auzit laude la adresa dansului si in plus am niste prieteni care fetita lor a avut malformatie cardiaca pe care acest doctor minunat i-a acoperit-o cu o umbreluta, fara operatie ci minim invaziv. Toate interventiile pe care dansul le face sunt minim invazive, asa ca si daca trebuie sa ajungeti mai departe nu aveti de ce sa va temeti!
Mergeti la dansul si cu siguranta va va insanatosi! Doamne ajuta!
CristiApostol
27/08/14 15:19:18
Buna, problemele de coronare stenozate sunt foarte dese si mai ales intalnite la diabetici, fumatori si obezi. Si eu sunt una din acele persoane cu un singur lucru neasteptat: varsta! 46 de ani.. dupa niste dureri insuportabile in piept, ma lua cu transpiratii..groaznic.Am ajuns la Spitalul Militar si dupa ce s-a vazut un EKG modificat, mi-au facut coronarografie. Diagnosticul dupa aceasta investigatie a fost de 3 leziuni coronariene, acei doctori incercand sa ma convinga ca e nevoie sa imi puna by-pass. Stiam ca durata de viata cu acesta este de aproximativ 10 ani dupa ce s-a pus asa ca nu am acceptat aceasta varianta! La 56 de ani insemna sa renunt la tot: familie, copii si nu numai...viata mea! Am decis sa ma interesez de tehnica cu stenturi si din vorba in vorba am ajuns la dl. dr. Marian Postu. Auzisem de cazuri tratate de dansul cu succes si din fericire si la mine lucrurile au decurs la fel. S-s intervenit cu 3 stenturi farmacologico-active si vreau sa va zic ca urmatoarea zi am plecat pe picioare acasa. Le multumesc din suflet acestor oameni care mi-au redat speranta si ma bucur ca am avut sansa sa profit de aceasta metoda interventionala in cadrul careia lucrurile au decurs foarte simplu pentru mine ca pacient.
bertalan attila
16/02/15 16:15:23
Buna ziua ma numesc Attila din Cluj sunt operat pe cord deschis dublu baypass aortocoronarian ma intereseaza daca aceasta boala se incadreaza la bolile cu handicap daca da as dori sa fiu indrumat cum sa intocmesc dosarul va multumesc mult va rog sa trimiteti raspuns pe adresa bertalan.atila@yahoo.com
dita.mariana
12/05/15 23:51:19
Buna ma numesc Mariana sotul meu a fost diagnosticat cu angina pectorala clasa 3-4 canadiana .boala aterosclerotica tricoronariana severa obiectivata angiografic.infart miocardic anterior vechi complicat cu anevrism anteroapical al vs disfunctie sistolica moderata severa dr ventricul sting.regurgitare mitrala usoara.hipertensiune arteriala esentiala gr 3 risc foarte inalt.ateromatoza carotidiana si dislipidemie .as dori sa stiu daca se pensioneaza ce pensie va avea( de boala .de handicap sau amindoua) in ce grad se incadreaza cat va fi pensia avand o vechime de 34 ai de vechime si tot atitia de cotizat la CAS si are si grupa 2 de munca care va fi pensia(de boala .de handicap sau amindoua) si cat va fii in numerarva multumesc. dita.mariana90@yahoo.com


bogdanalexe71@yahoo.com
21/08/15 22:49:58

buna ziua ! asdori si eu niste lamuriri . baiatul meu s-a nascut cu boala aceasta coarctatie de aorta si afost operat la institutl fundeni .as dori sa stiu daca se incadreaza in vreun grad de handicap pt a obtine de la statul roman o pensie speciala de handicap ! mentionez ca el acum este student ! rog frumos un raspuns unde trebuie sa ma adresez si ce acte imi trebuiesc ! multumesc anticipat !
buypassportonline67
08/11/22 04:24:16
Buy fake usd online | Buy Fake Euros WHATSAPP : +1(725) 867-9567
Buy Fake Canadian Dollars
Buy Fake Chinese Yuan online WeChat : scottbowers44
Buy fake Australian dollars
Buy Fake Money Online
Buy Fake Canadian Dollars
Buy real passport online
Buy prop money online
Buy cloned cards online

Wickr ID: Scottbowers
WeChat : scottbowers44
Email : scottbowers44@yahoo.com


jonessas
29/01/23 02:51:36
https://fahrunternehmen.de/kaufen-sie-einen-fuhrerschein-der-klasse-b/ Registrierten Führerschein der Klasse B online kaufen / https://fahrunternehmen.de Wir bieten Ihnen eine vollständige Liste von Dienstleistungen, die Ihnen das Leben erleichtern und Ihnen helfen, die endlosen Hindernisse zu überwinden, die von den Behörden geschaffen werden. http://freiheitlizenz.de/Führerschein kaufen.https://lizenzbasis.de/ Wir sind hier, um Ihnen dabei zu helfen, einen registrierten Führerschein, Klasse B, C, D, Motorrad-, Bus- oder LKW-Führerschein, MPU-Test und mehr online zu erhalten.. https://fahrfreiheit.de , verkauft Führerschein online, kaufen Sie einen registrierten Führerschein online bei fahrunternehmen.de, kaufen Sie einen echten Führerschein online./FÜHRERSCHEIN KAUFEN https://fahrunternehmen.de/

KLASSE B FÜHRERSCHEIN KAUFEN
https://fahrunternehmen.de/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-klasse-b-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/kaufen-sie-einen-fuhrerschein-der-klasse-b/
https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-klasse-b-kaufen/
https://freiheitlizenz.de/fuhrerschein-klasse-b-kaufen/



Fahrunternehmen.de ist der beste Ort, um registrierte deutsche und europäische Führerscheine, Reisepässe und Personalausweise online zu kaufen. Hier können Sie einen deutschen Führerschein online kaufen und sicher sein, dass Sie einen echten, in einem Datenbanksystem registrierten Führerschein kaufen

https://fahrunternehmen.de/fuhrerschein-kaufen-2/
https://fahrunternehmen.de/deutschen-pass-legal-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/registrierten-fuhrerschein-kaufen-berlin/
https://fahrunternehmen.de/kaufen-sie-eine-motorradlizenz/
https://fahrunternehmen.de/fuhrerschein-kaufen-2/
https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-klasse-b-kaufen/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-klasse-b-kaufen/
https://freiheitlizenz.de/fuhrerschein-klasse-b-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/kaufen-sie-einen-fuhrerschein-der-klasse-b/
https://fahrunternehmen.de/lkw-fuhrerschein-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/kaufen-sie-einen-fuhrerschein-der-klasse-b/
https://fahrunternehmen.de/fuhrerschein-legal-in-deutschland-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/kaufen-sie-einen-neuen-fuhrerschein-online/
https://fahrunternehmen.de/deutschen-fuhrerschein-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/fuhrerschein-kaufen-frankfurt/
https://fahrunternehmen.de/fuhrerschein-kaufen-hamburg/


PASS ONLINE KAUFEN
https://fahrunternehmen.de/reisepass/
https://fahrunternehmen.de/pass-online-kaufen-schweiz/
https://fahrunternehmen.de/belgischen-pass-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/litauischen-pass-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/kaufen-sie-einen-echten-reisepass-online-osterreich/
https://fahrunternehmen.de/
http://www.lizenzbasis.de/
https://fahrfreiheit.de/
http://freiheitlizenz.de/
http://europazweig.de

===Falschgeld kaufen.
https://fahrunternehmen.de/falschgeld-kaufen/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-kaufen-legal/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-kaufen/
https://lizenzbasis.de/fake-geld-kaufen/
https://lizenzbasis.de/echtes-geld-kaufen/
https://lizenzbasis.de/fake-euro-kaufen/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-kaufen-legal/
https://lizenzbasis.de/fake-euro-scheine-kaufen/
https://lizenzbasis.de/wo-kann-man-falschgeld-kaufen/
https://lizenzbasis.de/darknet-geld-kaufen/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-1zu1-kaufen/
==
https://lizenzbasis.de/falschgeld-bestellen/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-euro-kaufen/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-kaufen-deutschland/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-euro-kaufen-europa/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-kaufen-osterreich/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-kaufen-online/
https://lizenzbasis.de/fake-euro-kaufen-europa/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-euro-kaufen-osterreich/
https://lizenzbasis.de/falschgeld-euro-kaufen-deutschland/
https://lizenzbasis.de/gefalschte-banknoten-kaufen/



Echtes Falschgeld online kaufen
Kaufen Sie gefälschte Euros [EUR]
Kaufen Sie gefälschte Euro online
Kaufen Sie gefälschte Euro online Deutschland
https://fahrunternehmen.de/deutschen-pass-legal-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/pass-online-kaufen-italien/
https://fahrunternehmen.de/pass-online-kaufen-polen/
https://fahrunternehmen.de/pass-online-kaufen-island/
https://fahrunternehmen.de/kaufen-sie-den-norwegischen-pass-online/
https://fahrunternehmen.de/danischen-pass-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/estland-pass-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/uk-pass-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/litauischen-pass-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/kaufen-sie-einen-echten-us-pass-kaufen-sie-ein-us-visum-online/
https://fahrunternehmen.de/hollandischen-pass-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/reisepass-kaufen/

===https://fahrfreiheit.de/

https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-kaufen-legal/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-klasse-b-kaufen/
https://fahrfreiheit.de/echten-fuhrerschein-kaufen/
https://fahrfreiheit.de/registrierten-fuhrerschein-online-kaufen/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-kaufen-ohne-mpu/
https://fahrfreiheit.de/deutschen-fuhrerschein-kaufen/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-kaufen-online/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-kaufen-in-deutschland/
https://fahrfreiheit.de/registrierten-fuhrerschein-kaufen-2/
https://fahrfreiheit.de/kaufen-fuhrerschein/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-legal-kaufen/
https://fahrfreiheit.de/registrierten-fuhrerschein-kaufen/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-online-kaufen/
https://fahrfreiheit.de/andere/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-kaufen-essen/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-kaufen-leipzig/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-klasse-b-kaufen-ohne-prufung/
https://fahrfreiheit.de/andere/
https://fahrfreiheit.de/deutschen-fuhrerschein-kaufen-erfahrungen/
https://fahrfreiheit.de/online-fuhrerschein-kaufen/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-kaufen-darknet/
https://fahrfreiheit.de/auslandischen-fuhrerschein-kaufen/#
https://fahrfreiheit.de/fahrschule-fuhrerschein-kaufen/
https://fahrfreiheit.de/fuhrerschein-klasse-b-legal-kaufen/
http://europazweig.de
http://europazweig.de

==https://freiheitlizenz.de

https://freiheitlizenz.de/echten-fuhrerschein-kaufen/
https://freiheitlizenz.de/fuhrerschein-kaufen/
https://freiheitlizenz.de/fuhrerschein-kaufen-darknet/
https://freiheitlizenz.de/fuhrerschein-kaufen-kontakt/
https://freiheitlizenz.de/fuhrerschein-kaufen-legal/
https://freiheitlizenz.de/fuhrerschein-kaufen-ohne-prufung/
https://freiheitlizenz.de/fuhrerschein-kaufen-online/
https://freiheitlizenz.de/fuhrerschein-klasse-b-kaufen/
https://freiheitlizenz.de/fuhrerschein-online-kaufen/
https://freiheitlizenz.de/lkw-fuhrerschein-kaufen/
https://freiheitlizenz.de/motorrad-fuhrerschein-kaufen/
https://freiheitlizenz.de/registrierten-fuhrerschein-kaufen/
https://freiheitlizenz.de/deutschen-fuhrerschein-kaufen/
https://freiheitlizenz.de/falschgeld-kaufen/

===https://lizenzbasis.de/

https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-klasse-b-kaufen/
https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-kaufen/
https://lizenzbasis.de/motorrad-fuhrerschein-kaufen/
https://lizenzbasis.de/lkw-fuhrerschein-kaufen/https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-online-kaufen-2/
https://lizenzbasis.de/deutschen-fuhrerschein-kaufen/
https://lizenzbasis.de/registrierten-fuhrerschein-kaufen/
https://lizenzbasis.de/echten-fuhrerschein-kaufen/
https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-kaufen-online/
https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-kaufen-ohne-prufung/
https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-kaufen-contact/
https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-kaufen-darknet/
https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-kaufen-legal/
https://lizenzbasis.de/fuhrerschein-kaufen-legal/

https://fahrfreiheit.de
https://fahrunternehmen.de/eu-fuhrerschein/
https://fahrunternehmen.de/luxemburger-fuhrerschein-kaufen-ohne-prufung/
https://fahrunternehmen.de/b197-fuhrerschein-online-kaufen-deutschland/
https://fahrunternehmen.de/osterreichischen-fuhrerschein-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/fuhrerschein-ohne-prufung-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/belgischen-fuhrerschein-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/schweiz-fuhrerschein-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/ich-mochte-einen-fuhrerschein-machen/
https://fahrunternehmen.de/fuhrerschein-kaufen-kontak/
https://fahrunternehmen.de/registrierten-fuhrerschein-legal-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/italienischen-fuhrerschein-online-kaufen/
http://www.lizenzbasis.de/
https://fahrunternehmen.de/
https://fahrfreiheit.de/
http://freiheitlizenz.de/
https://fahrunternehmen.de/fuhrerschein-online-kaufen-polen/
https://fahrunternehmen.de/kaufen-sie-den-norwegischen-fuhrerschein-online/
https://fahrunternehmen.de/danischen-fuhrerschein-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/uk-fuhrerschein-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/niederlandischen-fuhrerschein-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/belgischen-personalausweis-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/niederlandischen-fuhrerschein-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/eu-fuhrerschein/
Personalausweis online kaufen

https://fahrunternehmen.de/personalausweis/
https://fahrunternehmen.de/schweizer-personalausweis-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/belgischen-personalausweis-online-kaufen
https://fahrunternehmen.de/belgischen-personalausweis-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/niederlandischen-fuhrerschein-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/osterreichischen-personalausweis-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/deutschen-personalausweis-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/estland-personalausweis-online-kaufen/
https://fahrunternehmen.de/kontaktiere-uns/
https://fahrunternehmen.de/faq/
https://fahrunternehmen.de/uber-uns/



scottebowers
12/03/23 16:08:10
Buy Fake Canadian Dollars ( CAD),Buy Fake USD Online ($) buy fake canadian money online, WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ,Buy Fake USD Online ($) WHATSAPP : +1(725) 867-9567 https://counterfeitdocs24hrs.com/
Kaufen Sie gefälschte Euros online, WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ,https://counterfeitdocs24hrs.com/
Buy Fake USD Online ($) WHATSAPP : +1(725) 867-9567 Buy Fake Euros Online (EUR) ,Buy Fake Canadian Dollars ( CAD) Buy Fake Chinese Yuan ( WeChat : scottbowers44 ) Buy fake Australian dollars , Buy fake money / Buy counterfeit banknotes , Buy prop money , Buy Fake USD $100 Banknotes, HOW TO BUY COUNTERFEIT MONEY ONLINE. Buy a Real Passport Online , Buy US Passport online , Buy Visa Online , Buy Drivers License Online , buy driving license online , Renew your driving license online , Buy registered drivers license online , Buy Visa online , Buy Canadian Visa online , Buy real Visa online , buy social security number online, Buy SSN Online , Buy ID cards , Buy Permanent Resident , Buy IELTS certificate without exam , Apply for citizenship online , Buy Covid Vaccine Card online , Buy a real Australian passport , Buy a diplomatic passport , Buy TOEFL
certificate online , Buy Spanish passport Buy Spanish ID Card , Buy
Birth Certificate online , Buy Krimea Birth Certificate ICQ : Scottbowers

ICQ : Scottbowers
WHATSAPP : +1(725) 867-9567
WHATSAPP : +1(318) 406-1272
WHATSAPP :+237679764591
Wickr ID: Scottbowers
Telegram : @Scottbowers12
WeChat : scottbowers44
Website : https://counterfeitdocs24hrs.com/
Buy fake Canadian dollars ( https://counterfeitdocs24hrs.com/)WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ICQ : Scottbowers
Buy Fake Canadian banknotes ICQ : Scottbowers
purchase Canadian dollars online ICQ : Scottbowers
where to buy Canadian dollars WeChat : scottbowers44
Canadian Notes for sale ICQ : Scottbowers
How to buy Canadian dollars ICQ : Scottbowers
How to become rich in Canada ICQ : Scottbower
Canadian Dollar Counterfeit banknotes for sale WHATSAPP : +1(318) 406-1272
Buy fake US dollar – USD https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-dollar-usd/
Buy fake Euro – EUR https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-euro-eur/
Buy fake Chinese Yuan Ranmnibi – CNY https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-chinese-yuan-ranmnibi-cny/
Buy fake Canadian Dollar – CAD https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-dollar-cad/
uy fake British Pound – GBP https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-british-pound-gbp/
Buy fake Australian Dollar https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-dollar-aud/

WeChat : scottbowers44
Text/Call :+1(725) 867-9567
Buy Registered Documents online
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-ssn/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-drivers-licence
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-drivers-licence/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-drivers-licence/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-drivers-licence/
https://nflequipmentsforsale.com/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-diplomatic-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-id-card/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-id-cards/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-id-card/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-id-card
/https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-birth-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-ielts-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-divorce-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-school-certificate
/https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-visa/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-a-real-passport-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-drivers-license-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-fake-usd-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-visa-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-birth-certificates-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-ielts-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-drivers-license-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-undetectable-counterfeit-money-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/get-german-driving-license/
https://counterfeitdocs24hrs.com/comprar-una-licencia-de-conducir/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-a-real-passport-online/

WHATSAPP : +1(725) 867-9567
Text/Call :+1(725) 867-9567
WHATSAPP : +1(318) 406-1272
WHATSAPP :+237679764591
Telegram : @Scottbowers12
Wickr ID: Scottbowers
ICQ : Scottbowers
WeChat : scottbowers44
Website : https://counterfeitdocs24hrs.com/
scottebowers
12/03/23 16:08:11
Buy Fake Canadian Dollars ( CAD),Buy Fake USD Online ($) buy fake canadian money online, WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ,Buy Fake USD Online ($) WHATSAPP : +1(725) 867-9567 https://counterfeitdocs24hrs.com/
Kaufen Sie gefälschte Euros online, WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ,https://counterfeitdocs24hrs.com/
Buy Fake USD Online ($) WHATSAPP : +1(725) 867-9567 Buy Fake Euros Online (EUR) ,Buy Fake Canadian Dollars ( CAD) Buy Fake Chinese Yuan ( WeChat : scottbowers44 ) Buy fake Australian dollars , Buy fake money / Buy counterfeit banknotes , Buy prop money , Buy Fake USD $100 Banknotes, HOW TO BUY COUNTERFEIT MONEY ONLINE. Buy a Real Passport Online , Buy US Passport online , Buy Visa Online , Buy Drivers License Online , buy driving license online , Renew your driving license online , Buy registered drivers license online , Buy Visa online , Buy Canadian Visa online , Buy real Visa online , buy social security number online, Buy SSN Online , Buy ID cards , Buy Permanent Resident , Buy IELTS certificate without exam , Apply for citizenship online , Buy Covid Vaccine Card online , Buy a real Australian passport , Buy a diplomatic passport , Buy TOEFL
certificate online , Buy Spanish passport Buy Spanish ID Card , Buy
Birth Certificate online , Buy Krimea Birth Certificate ICQ : Scottbowers

ICQ : Scottbowers
WHATSAPP : +1(725) 867-9567
WHATSAPP : +1(318) 406-1272
WHATSAPP :+237679764591
Wickr ID: Scottbowers
Telegram : @Scottbowers12
WeChat : scottbowers44
Website : https://counterfeitdocs24hrs.com/
Buy fake Canadian dollars ( https://counterfeitdocs24hrs.com/)WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ICQ : Scottbowers
Buy Fake Canadian banknotes ICQ : Scottbowers
purchase Canadian dollars online ICQ : Scottbowers
where to buy Canadian dollars WeChat : scottbowers44
Canadian Notes for sale ICQ : Scottbowers
How to buy Canadian dollars ICQ : Scottbowers
How to become rich in Canada ICQ : Scottbower
Canadian Dollar Counterfeit banknotes for sale WHATSAPP : +1(318) 406-1272
Buy fake US dollar – USD https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-dollar-usd/
Buy fake Euro – EUR https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-euro-eur/
Buy fake Chinese Yuan Ranmnibi – CNY https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-chinese-yuan-ranmnibi-cny/
Buy fake Canadian Dollar – CAD https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-dollar-cad/
uy fake British Pound – GBP https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-british-pound-gbp/
Buy fake Australian Dollar https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-dollar-aud/

WeChat : scottbowers44
Text/Call :+1(725) 867-9567
Buy Registered Documents online
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-ssn/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-drivers-licence
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-drivers-licence/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-drivers-licence/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-drivers-licence/
https://nflequipmentsforsale.com/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-diplomatic-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-id-card/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-id-cards/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-id-card/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-id-card
/https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-birth-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-ielts-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-divorce-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-school-certificate
/https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-visa/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-a-real-passport-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-drivers-license-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-fake-usd-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-visa-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-birth-certificates-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-ielts-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-drivers-license-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-undetectable-counterfeit-money-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/get-german-driving-license/
https://counterfeitdocs24hrs.com/comprar-una-licencia-de-conducir/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-a-real-passport-online/

WHATSAPP : +1(725) 867-9567
Text/Call :+1(725) 867-9567
WHATSAPP : +1(318) 406-1272
WHATSAPP :+237679764591
Telegram : @Scottbowers12
Wickr ID: Scottbowers
ICQ : Scottbowers
WeChat : scottbowers44
Website : https://counterfeitdocs24hrs.com/
scottebowers
12/03/23 16:08:11
Buy Fake Canadian Dollars ( CAD),Buy Fake USD Online ($) buy fake canadian money online, WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ,Buy Fake USD Online ($) WHATSAPP : +1(725) 867-9567 https://counterfeitdocs24hrs.com/
Kaufen Sie gefälschte Euros online, WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ,https://counterfeitdocs24hrs.com/
Buy Fake USD Online ($) WHATSAPP : +1(725) 867-9567 Buy Fake Euros Online (EUR) ,Buy Fake Canadian Dollars ( CAD) Buy Fake Chinese Yuan ( WeChat : scottbowers44 ) Buy fake Australian dollars , Buy fake money / Buy counterfeit banknotes , Buy prop money , Buy Fake USD $100 Banknotes, HOW TO BUY COUNTERFEIT MONEY ONLINE. Buy a Real Passport Online , Buy US Passport online , Buy Visa Online , Buy Drivers License Online , buy driving license online , Renew your driving license online , Buy registered drivers license online , Buy Visa online , Buy Canadian Visa online , Buy real Visa online , buy social security number online, Buy SSN Online , Buy ID cards , Buy Permanent Resident , Buy IELTS certificate without exam , Apply for citizenship online , Buy Covid Vaccine Card online , Buy a real Australian passport , Buy a diplomatic passport , Buy TOEFL
certificate online , Buy Spanish passport Buy Spanish ID Card , Buy
Birth Certificate online , Buy Krimea Birth Certificate ICQ : Scottbowers

ICQ : Scottbowers
WHATSAPP : +1(725) 867-9567
WHATSAPP : +1(318) 406-1272
WHATSAPP :+237679764591
Wickr ID: Scottbowers
Telegram : @Scottbowers12
WeChat : scottbowers44
Website : https://counterfeitdocs24hrs.com/
Buy fake Canadian dollars ( https://counterfeitdocs24hrs.com/)WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ICQ : Scottbowers
Buy Fake Canadian banknotes ICQ : Scottbowers
purchase Canadian dollars online ICQ : Scottbowers
where to buy Canadian dollars WeChat : scottbowers44
Canadian Notes for sale ICQ : Scottbowers
How to buy Canadian dollars ICQ : Scottbowers
How to become rich in Canada ICQ : Scottbower
Canadian Dollar Counterfeit banknotes for sale WHATSAPP : +1(318) 406-1272
Buy fake US dollar – USD https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-dollar-usd/
Buy fake Euro – EUR https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-euro-eur/
Buy fake Chinese Yuan Ranmnibi – CNY https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-chinese-yuan-ranmnibi-cny/
Buy fake Canadian Dollar – CAD https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-dollar-cad/
uy fake British Pound – GBP https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-british-pound-gbp/
Buy fake Australian Dollar https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-dollar-aud/

WeChat : scottbowers44
Text/Call :+1(725) 867-9567
Buy Registered Documents online
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-ssn/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-drivers-licence
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-drivers-licence/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-drivers-licence/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-drivers-licence/
https://nflequipmentsforsale.com/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-diplomatic-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-id-card/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-us-id-cards/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-id-card/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-id-card
/https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-birth-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-ielts-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-divorce-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-school-certificate
/https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-visa/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-a-real-passport-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-drivers-license-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-fake-usd-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-canadian-visa-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-birth-certificates-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-australian-passport/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-ielts-certificate/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-german-drivers-license-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-undetectable-counterfeit-money-online/
https://counterfeitdocs24hrs.com/get-german-driving-license/
https://counterfeitdocs24hrs.com/comprar-una-licencia-de-conducir/
https://counterfeitdocs24hrs.com/buy-a-real-passport-online/

WHATSAPP : +1(725) 867-9567
Text/Call :+1(725) 867-9567
WHATSAPP : +1(318) 406-1272
WHATSAPP :+237679764591
Telegram : @Scottbowers12
Wickr ID: Scottbowers
ICQ : Scottbowers
WeChat : scottbowers44
Website : https://counterfeitdocs24hrs.com/
william221
05/09/23 13:41:36
Falschgeld kaufen, Wo kann ich Ozempic online kaufen? whatsApp...+17785578351
Kaufen Sie gefälschten Euro, Hamburg, Essen, München Wie bekomme ich gefälschten Euro? WhatsApp….. +17785578351 oder KAUFEN SIE EINEN ECHTEN REGISTRIERTEN FAHRERLIZENZ, Beantragen Sie Ihren Reisepass online WhatsApp ….. +17785578351) Kaufen Sie Falschgeld in Essen WhatsApp….. + 17785578351 /WO KANN ICH FALSCHGELD KAUFEN WhatsApp….. +17785578351)Ozempic Kaufen /wegovy online in Deutschland.

Wegovy online kaufen

wegovy online bestellen

Ozempic/Wegovy Deutschland Preis

wegovy Online-Apotheke

wegovy online kaufen

wegovy onlineWhatsApp….. +17785578351

Wegovy Deutschland kaufen

Ozempic kaufen

Kaufen Sie 100 % nicht erkennbare gefälschte Banknoten mit unterschiedlichen Seriennummern

Kaufen Sie Fälschungen (IN, BR, MX, SA, ZA, ID, GR, UK, US, NZ, AU…) Kaufen

gefälschte Banknoten online in Berlin

Kaufen Sie hochwertige Euro-Banknoten

Wo kann man in Berlin gefälschte Banknoten online kaufen WhatsApp…..+17785578351



https://licitdocsonline.com/buy-counter … y-deutschland/

https://licitdocsonline.com/buy-counter...y-Germany/ Beantragen Sie Ihren Reisepass online So beantragen Sie online einen Reisepass So erhalten Sie online einen Reisepass Können Sie online einen Reisepass erhalten? Holen Sie sich den Führerschein

So erhalten Sie einen Führerschein

Beantragen Sie einen Führerschein

So erhalten Sie einen neuen Führerschein

Beantragen Sie Ihren Führerschein online

Echter Führerschein

Kaufen Sie einen echten registrierten Führerschein

WhatsApp….. +17785578351

Falschgelderkennung WhatsApp…..+17785578351

Identifizierung gefälschter Währungen

Anzeichen für Falschgeld

So erkennen Sie Falschgeld

Schutz vor

Falschgeld Tipps zur Erkennung von Falschgeld

Falschgeld vs. echtes Geld

Falschgeldprävention Falschgeld

Bewusstsein

Technologie zur Erkennung von Fälschungen

Strafen für Falschgeld

Folgen von Falschgeld Falschgeldstatistik

Falschgeld

im Umlauf. Rückverfolgbarkeit von Falschgeld

Kaufen Sie gefälschte Scheine,

Geld ist ein unverzichtbares Gut, das uns ein Leben in Freiheit ermöglicht. Über die Grundbedürfnisse hinaus hilft es uns auch, unsere Ziele in Bezug auf Familie, Bildung und Gesundheitsfürsorge zu erreichen.

WhatsApp….. +17785578351

Reproduktionsgeld

Falschgeld

Gefälschte Fälschung

Geld

Doppeltes Geld WhatsApp….. +17785578351
Falschgeld

Fälschungen

Erkennung von Fälschungen

Gefälschte Banknoten.

Fälschungsmarkt Fälschung

Produktionsfälschung

Lieferungen

Falschgelddetektor

Gefälschter Scanner. Fälschung

Drucken

Techniken Fälschungsgesetze

Gefälschte Strafen

Folgen gefälschter Fälschungen

Untersuchung

Fälschungsermittlung.WhatsApp….. +17785578351
william221
05/09/23 13:41:36
Falschgeld kaufen, Wo kann ich Ozempic online kaufen? whatsApp...+17785578351
Kaufen Sie gefälschten Euro, Hamburg, Essen, München Wie bekomme ich gefälschten Euro? WhatsApp….. +17785578351 oder KAUFEN SIE EINEN ECHTEN REGISTRIERTEN FAHRERLIZENZ, Beantragen Sie Ihren Reisepass online WhatsApp ….. +17785578351) Kaufen Sie Falschgeld in Essen WhatsApp….. + 17785578351 /WO KANN ICH FALSCHGELD KAUFEN WhatsApp….. +17785578351)Ozempic Kaufen /wegovy online in Deutschland.

Wegovy online kaufen

wegovy online bestellen

Ozempic/Wegovy Deutschland Preis

wegovy Online-Apotheke

wegovy online kaufen

wegovy onlineWhatsApp….. +17785578351

Wegovy Deutschland kaufen

Ozempic kaufen

Kaufen Sie 100 % nicht erkennbare gefälschte Banknoten mit unterschiedlichen Seriennummern

Kaufen Sie Fälschungen (IN, BR, MX, SA, ZA, ID, GR, UK, US, NZ, AU…) Kaufen

gefälschte Banknoten online in Berlin

Kaufen Sie hochwertige Euro-Banknoten

Wo kann man in Berlin gefälschte Banknoten online kaufen WhatsApp…..+17785578351



https://licitdocsonline.com/buy-counter … y-deutschland/

https://licitdocsonline.com/buy-counter...y-Germany/ Beantragen Sie Ihren Reisepass online So beantragen Sie online einen Reisepass So erhalten Sie online einen Reisepass Können Sie online einen Reisepass erhalten? Holen Sie sich den Führerschein

So erhalten Sie einen Führerschein

Beantragen Sie einen Führerschein

So erhalten Sie einen neuen Führerschein

Beantragen Sie Ihren Führerschein online

Echter Führerschein

Kaufen Sie einen echten registrierten Führerschein

WhatsApp….. +17785578351

Falschgelderkennung WhatsApp…..+17785578351

Identifizierung gefälschter Währungen

Anzeichen für Falschgeld

So erkennen Sie Falschgeld

Schutz vor

Falschgeld Tipps zur Erkennung von Falschgeld

Falschgeld vs. echtes Geld

Falschgeldprävention Falschgeld

Bewusstsein

Technologie zur Erkennung von Fälschungen

Strafen für Falschgeld

Folgen von Falschgeld Falschgeldstatistik

Falschgeld

im Umlauf. Rückverfolgbarkeit von Falschgeld

Kaufen Sie gefälschte Scheine,

Geld ist ein unverzichtbares Gut, das uns ein Leben in Freiheit ermöglicht. Über die Grundbedürfnisse hinaus hilft es uns auch, unsere Ziele in Bezug auf Familie, Bildung und Gesundheitsfürsorge zu erreichen.

WhatsApp….. +17785578351

Reproduktionsgeld

Falschgeld

Gefälschte Fälschung

Geld

Doppeltes Geld WhatsApp….. +17785578351
Falschgeld

Fälschungen

Erkennung von Fälschungen

Gefälschte Banknoten.

Fälschungsmarkt Fälschung

Produktionsfälschung

Lieferungen

Falschgelddetektor

Gefälschter Scanner. Fälschung

Drucken

Techniken Fälschungsgesetze

Gefälschte Strafen

Folgen gefälschter Fälschungen

Untersuchung

Fälschungsermittlung.WhatsApp….. +17785578351
vicklund
10/11/23 10:00:26
Falschgeld ,falschgeld erkennen ,falschgeld kaufen ,falschgeld strafe ,WHATSAPP…..+ /4915212614958 falschgeld stift,falschgeld stift dm,Counterfeit deutsch,WHATSAPP...+48 52 553 13 32 or WHATSAPP…..+ /4915212614958 Fake euros,fake money euro,Erkennung von Falschgeld ,Gefälschte Währung Identifikation,Zeichen für Falschgeld,So erkennen Sie Falschgeld,Schutz vor Falschgeld,Tipps zur Erkennung von Falschgeld,Falschgeld gegen echtes Geld,Verhinderung von Falschgeld,Bewusstsein für Falschgeld,Technologie zur Erkennung von Falschgeld,Strafen für Falschgeld,Folgen von Falschgeld Statistiken,zu Falschgeld Falschgeld,im Umlauf Rückverfolgbarkeit von Falschgeld,Kaufen Sie gefälschte Scheine,
WHATSAPP...+48 52 553 13 32 or WHATSAPP…..+ /4915212614958
WEB......https://licitdocsonline.com/ https://t.me/FalschenGe
TELEGRAM..@BrainVicklund1
EMAIL...info@licitdocsonline.com
Immobilienkredite von Kaliber, Halal-Investmentfonds Deutschland, Kredite Deutschland, Kredite in Deutschland, legitim Islamische Kredite in Deutschland, No-Doc Geschäftskredite, Kleinunternehmenskredite für Frauen,Hartgeld-Geschäftskredite,SBA-Kredite für gewerbliche Immobilien,Spezialist für Talentakquise,Kreditkarten für die Gründung eines Unternehmens,Halal-Investitionen in Deutschland,Hotelzimmerinvestition in Deutschland,Studienkredite in Alberta,Zahltagdarlehen,Kredit-Express,Grüner Immobilienkredit in Deutschland,umweltfreundlicheres Wohnungsbaudarlehen
WHATSAPP...+48 52 553 13 32 or WHATSAPP…..+ /4915212614958
WEB......https://licitdocsonline.com/ https://t.me/FalschenGe
TELEGRAM..@BrainVicklund1
EMAIL...info@licitdocsonline. comfahrerlaubnis umtauschen 12 - 2.3K
fahrerlaubnis umtausch
entzug der fahrerlaubnis
wie hoch ist die geldstrafe bei fahren ohne fahrerlaubnis
führerschein kaufen
führerschein kaufen legal
führerschein kaufen 400 euro
eu führerschein kaufen
registrierten führerschein kaufen ohne anzahlung
echten führerschein kaufen erfahrungen
führerschein kaufen für 500 euro
deutscher führerschein usa
deutscher führerschein international
usa deutscher führerschein
deutscher führerschein kanada
deutscher führerschein in usa
deutscher führerschein australien
deutscher führerschein schweiz
gefälschter führerschein
gefälschter führerschein strafe
gefälschter führerschein polizeikontrolle
gefälschter führerschein darknet
neuer führerschein online beantragen
neuen führerschein online beantragen
internationaler führerschein online beantragen
führerschein online beantragen
sehtest führerschein online
führerschein online machen
erste hilfe kurs führerschein online
führerschein online umtauschen
wie funktioniert führerschein umtausch online?
günstiger führerschein WHATSAPP...+48 52 553 13 32 or WHATSAPP…..+ /4915212614958
WEB......https://licitdocsonline.com/ https://t.me/FalschenGe
TELEGRAM..@BrainVicklund1
Profmamakhulusom
28/01/24 22:44:13
MAMA KHULUSUM+27732318372 €-INSTANT LOST LOVE SPELLS CASTER [Ads] NEW YORK-USA NETHERLANDS, UK, CANADA -LOST LOVE SPELLS IN LONDON, USA, AUSTRALIA, KUWAIT, LOST LOVE SPELLS IN YONKERS, LOST LOVE SPELLS IN ABU DHABI, LOST LOVE SPELLS IN ROCHESTER, LOST LOVE SPELLS

+27732318372 Visit website: https://www.strongspellcaster.us.com or email : mamakhulusum@gmail.com (INSTANT LOST LOVE SPELLS CASTER NETHERLANDS, UAE, USA, UK, CANADA -LOST LOVE SPELLS IN SINGAPORE, USA, AUSTRALIA, KUWAIT, LOST LOVE SPELLS IN JOHANNESBURG-SOUTH AFRICA, LOST LOVE SPELLS IN BUFFALO TOWN- NEW YORK, ISLAMIC PSYCHIC-LOVE SPELLS PROF MAMA KHULUSUM IN ABU DHABI, LOST LOVE SPELLS IN ALBANY, LOST LOVE SPELLS UTICA, LOST LOVE SPELLS WITH NO EFFECTS, LOST LOVE SPELLS IN SWITZERLAND, EGYPT, BELGIUM, LOVE SPELLS CASTER IN GERMANY, NEW ZEALAND, BATAVIA TOWN, LOVE SPELLS CASTER IN SWITZERLAND, LOVE SPELLS IN UAE, BEST-LOVE SPELLS IN TOKYO

Lost Lover Spells In South Africa +27732318372 Lost Love Spells Caster in USA UK Netherlands

Trebuie sa fii autentificat sau inregistrat pentru a raspunde.

 
Home I Despre noi I Boli cardiace congenitale I Linkuri utile I Centre medicale I Legislatie utila I Actiuni FPABCC I Implica-te si tu I Forum I Contact

------------------------------------------ Copyright @ 2007 FPABCC. Toate drepturile rezervate ------------------------------------------