Scurt istoric »          
 
 Forum


Insuficienta mitrala se poate trata minim invaziv!

Subiect propus de Centrele Ares - Cardiologie Interventionala la 27/05/15 02:39:41

O noua interventie medicala, in premiera in Romania, a avut loc ieri in cadrul Centrelor de Excelenta Ares!
Un pacient in varsta de 65 de ani a fost operat prin tehnica Mitraclip, o procedura minim invaziva realizata pentru prima oara in Romania, care reduce gradul insuficientei mitrale de la severa pana la normala (de la gradul IV la gradul I). Procedura a fost efectuata de catre Dr. Vlasios Ninios – proctor in Mitraclip, Dr. Dan Deleanu – medic cardiolog interventionist si Dr. Silvia Iancovici – medic specialist cardiolog. Starea pacientului este excelenta urmand ca in 48 de ore sa fie externat! Intreaga interventie este un succes.
Încă din anul 2010, prin deschiderea primului Centru de Excelență în Cardiologie și Radiologie Intevențională București, ARES s-a remarcat pe piața serviciilor medicale prin oferirea unui act medical responsabil și a unei alternative în ceea ce înseamnă medicina tradițională, asigurând tratamente minim invazive în locul tratamentelor clasice. Formată din doctori renumiți, cu o înaltă calificare medicală, dobandită atât în România, cât și în străinătate, echipa medicală ARES colaborează cu cadre medicale prestigioase din țară și din afară, ce garantează calitatea actului medical.


Mesaje

Autor Mesaj
Sorina
28/12/15 11:15:16
Buna si eu am insuficenta mitrala moderata si insuficenta aortica din cauza endocarditei infectioasa dar san operata de persistenta de canal arterial credeti ca daca consum alcol se agraveaza?

Trebuie sa fii autentificat sau inregistrat pentru a raspunde.

 
Home I Despre noi I Boli cardiace congenitale I Linkuri utile I Centre medicale I Legislatie utila I Actiuni FPABCC I Implica-te si tu I Forum I Contact

------------------------------------------ Copyright @ 2007 FPABCC. Toate drepturile rezervate ------------------------------------------